NAŠA FILOZOFIJA

Više.

Mi u Grundigu verujemo da vam možemo ulepštati život. Grundig nije samo proizvođač kućne elektronike. Mi smo mnogo više. Mi smo brend za ljude koji znaju šta je zaista važno u životu. To važi ne samo za uređaje koje proizvodimo, već i za kvalitet života koji oni omogućavaju. Sve je započelo pre 70 godina sa našim prvim uspehom – Heinzelmann radio aparatom. Znali smo da smo na dobrom putu kad smo uvideli koliko je zapravo Grundig radio aparat ljudima poboljšao kvalitet života. Od tada nismo prestali da napredujemo, kako bismo vas bolje razumeli i olakšali vaš život.

Od kuhinje do kupatila, od kuvanja i čišćenja pa sve do opuštanja, možete se osloniti na najsavremeniju funkcionalnost, bezvremenski dizajn i vrhunski kvalitet Grundig proizvoda. Ponosni smo na to što vam možemo pomoći da vaš porodični život u vlastitom domu postane dobar.

Od proizvođača poznatih Grundig radio aparata pretvorili smo se u jednog od najvećih evropskih proizvođača celokupnog asortimana potrošačke elektronike - a usput smo ponešto i naučili. Naš je cilj da postanemo vaš najcenjeniji proizvođač kućne tehnike. To nam uspeva jer se trudimo da osvetlimo put ka budućnosti.

Primer su naši Grundig smart televizori i drugi povezani uređaji, kao i progresivne inovacije poput naših proizvoda za virtuelno korisničko iskustvo koji interface projektuju na radnu površinu i reaguju na pokrete.

Svaki od naših proizvoda dizajniran je kako bi olakšao ili poboljšao neki deo vaše dnevne rutine.

Upravo to dobijate uz FineArts Grundig smart TV sa zakrivljenim Ultra HD zaslonom koji vam donosi bioskop doživljaj u kojem možete uživati na vlastitom kauču, dok uz Divide & Cook dobijate više vremena sa porodicom, zahvaljujući mogućnosti istovremene pripreme dvaju potpuno različitih jela. Isti je slučaj i s MultiSense tehnologijom, koja uvek odabira odgovarajuće postavke pranja kako bi vam omiljene farmerke uvek izgledale kao nove.

Sa Grundigom ste sigurni da ćete dobiti ono baš što vam treba – proizvode koji su dizajnirani za rešavanje problema, proizvedeni prema najvišim nemačkim standardima kvaliteta u pogledu pouzdanosti i jednostavnosti upotrebe. Zato ne stvaramo nove proizvode samo zbog noviteta. Umesto toga, započinjemo time što pokušavamo istinski razumeti ono što vam je u životu zaista važno. Rezultat je prigodna funkcionalnost i jednostavna upotreba, koji će vam omogućiti da se pobrinete za stvari do kojih vam je stalo. Kao što vidite, Grundig proizvodi posebno su prilagođeni za svakodnevni život.

Želimo da svako novo poglavlje u tehnologiji za vas postane novo razdoblje bezbrižnog života.

Grundig: Čini život lepšim već više od 70 godina!

Grundig ima dugačku istoriju kvaliteta, inovacije i stila, zahvaljujući kojima je kompanija više od 70 godina vodeća u Evropi u području potrošačke elektronike i kućnih aparata.

Grundig: Čini život lepšim već više od 70 godina!

Grundig ima dugačku istoriju kvaliteta, inovacije i stila, zahvaljujući kojima je kompanija više od 70 godina vodeća u Europi u području potrošačke elektronike i kućnih aparata.

Saznajte više o Grundig priči

Grundig: Čini život lepšim već više od 70 godina!

Unternehmensgeschichte

Celokupan asortiman Grundig proizvoda

Kvalitet, inovacija i stil u celokupnom asortimanu Grundig proizvoda.

Grundig standardi kvaliteta čine život lepšim!

Grundig kućni aparati i potrošačka elektronika proizvedeni su u skladu sa najvišim standardima kvaliteta u pogledu pouzdanosti i jednostavnosti korišćenja.

Saznajte više

Grundig standardi kvaliteta čine život lepšim!

Grundigov široki asortiman inovativnih proizvoda i uređaja ima jednu zajedničku stvar, a to je vrhunski kvalitet. Do kvaliteta se ne dolazi slučajno. On je rezultat strogog testiranja svake karike u lancu, od ideje do proizvodnje i nakon nje. Štampane pločice ili šrafovi – svaka komponenta i deo u svakom Grundig televizoru i Grundig radio aparatu mora dokazati svoju vrednost.

Toliko smo uvereni da će, nakon što je proizveden, Grundig uređaj proći završno testiranje – svakodnevnu upotrebu u vašem domu – da vam dajemo više od samog obećanja.

Naši vrhunski kućni aparati dizajnirani su, testirani i osmišljeni kako bi mnogo godina mogli pružati visoke standarde performansi. Bilo da ste u potrazi za mašinom za veš ili radio aparatom, Grundig nudi kvalitet koji će oduševiti sva vaša čula.

Na primer, kod odabranih inverterskih eko motora samo trebate pažljivo da oslušnete, kako biste shvatili zašto smo postali prvi dobavljač koji je 2015. godine dobio sertifikat za izvanredan kvalitet zvuka naših proizvoda. To nije samo zato što su naši kućni aparati tihi. Svaki klik na dugme na Grundig televizoru i svaki šum ciklusa pranja ili centrifuge na Grundig mašini za veš dizajnirani su kako bi bili prijatni za uho.

Zbog toga ne čudi da je SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH, jedna od glavnih organizacija za testiranje i akreditaciju, Grundigu dodelila svoju najvišu ocenu. Vrlo smo zahvalni za to priznanje. A sigurni smo i da će i vaše uši biti. Proizvod koji obavlja svoj posao tek je na pola puta do dobijanja svoje Grundig oznake. Još mora da zadovolji naše nemačke standarde kvaliteta u pogledu pouzdanosti i jednostavnosti upotrebe, kao i naša merila za inovativnost. Nakon što je proizvod prošao sva testiranja, znamo da ima ono što je potrebno kako bi vam poboljšao život.

Od kuhinje do kupatila, od kuvanja i čišćenja pa sve do opuštanja, možete se osloniti na praktičnu funkcionalnost, bezvremenski dizajn i vrhunski kvalitet naših proizvoda. Zato nastavljamo da razvijamo Grundig kućnu elektroniku, male kućne aparate i velike kućne aparate najvišeg standarda. Takođe nikada ne prestajemo  da istražujemo, razmišljamo i iznova kreiramo - kako bismo vam pružili uređaje pouzdanog kvaliteta koji vaš dom i život čine boljim.

 

Grundigu je stalo do prirode – i do vas!

Grundig dizajnira proizvode visokog kvaliteta sa najvišim standardima energetske efikasnosti.

Saznajte više

Grundigu je stalo do prirode – i do vas!

Grundigu je stalo – do prirode i do vas. To znači da osećamo odgovornost za razvoj održivih uređaja koji neće štedeti na vašoj udobnosti. To nam uspeva zahvaljujući dizajniranju proizvoda visokog kvaliteta koji su u skladu sa najvišim standardima uštede energije, uz maksimalno smanjenje potrošnje električne energije i vode.

Grundig aparati sa optimalnom energetskom efikasnošću mogu se pohvaliti ne samo zaštitom okoline, nego i uštedom novca. Od kuhinje do kupatila, Grundig ima odgovarajuće uređaje koji će vam pomoći da smanjite ekološki otisak zahvaljujući izvanrednom razredu energetske efikasnosti, koji se postiže upotrebom inteligentne tehnologije.

Najbolji je primer naš novi junak održivosti – EcoChamp mašina za pranje sudova od 5,5 litara. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji za uštedu energije, osim što štedi do 2.600 litara vode godišnje u poredjenju sa konvencionalnim mašinama za pranje sudova od 15 litara, takođe je ocenjena A++ razredom energetske učinkovitosti.

Svi su uređaji ocenjeni su najvišim razredima energetske učinkovitosti u svojim kategorijama (ponekad te razrede i nadmašuju). Bilo da su u pitanju aparati za veša, hlađenje, pranje sudova, kuvanje ili pečenje, svi energetski učinkoviti Grundig uređaji pružaju savršeno ekološko rešenje.

Dobro promišljen odabir kućnih aparata igra važnu ulogu u smanjenju potrošnje električne energije. Odgovarajući aparati mogu vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim uticajem na prirodnu okolinu, kao i nad svojim računima.

Puno smo više od same energetske učinkovitosti. Iz Grundiga dolazi mnoštvo inovacija u području očuvanja energije.

Grundig global

Iako potičemo iz Nemačke, razmišljamo globalno. Grundig ima 1600 zaposlenih u više od 65 zemalja.

Vesti o Grundigu…

Ovde možete pronaći podatke iz štampe i medija o Grundig kućnim aparatima, i najnovije vesti o Grundigu i Grundig proizvodima.

Pročitajte više.
Jump to top